Termeni si conditii

Utilizarea site-ului
Kromstonline.ro este proprietatea Kromston SRL, inregistrata la registrul comertului cu RO 14711356 si J02/513/2002. Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www. kromstonline.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate. Pentru a fi informati despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile care urmeaza. S.C. Kromston S.R.L. isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizare motivelor; de asemenea, SC Kromston SRL isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni si erori in afisare, care pot surveni in urma unor greseli dactilografice, sau erori ale produselor software. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate. Tot continutul site-ului www. kromstonline.ro este proprietatea S.C. Kromston S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al S.C. Kromston S.R.L. a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare.

Confidentialitate
S.C. Kromston S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; www. kromstonline.ro si S.C. Kromston S.R.L. se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei; www. kromstonline.ro si S.C. Kromston S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. 

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www. kromstonline.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www. kromston.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, prin fax sau e-mail.
S.C. Kromston S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

Expeditie si livrare
Livrarea se face la adresa si data comunicata de consultantul firmei SC Kromston SRL.

Costurile de transport
Costurile de transport pot varia in functie de destinatie, de greutatea si volumul marfii. Tarifele de transport sunt stabilite de catre casa de expeditie si firmele de curierat partenere SC Kromston SRL. SC Kromston SRL nu stabileste in mod independent costurile de transport si nu este beneficiarul acestor sume.

Cum platesc?
Plata se poate face: 

- in numerar, la livrare (sistem ramburs - in cazul livrarii cu firmele de curierat).
- prin banca, cu ordin de plata.

Litigii
Pentru orice conflict aparut intre S.C. Kromston S.R.L.. si clientii sai se va cauta o rezolvare pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca pe a carei raza teritoriala se afla sediul S.C. Kromston S.R.L.