Cum cumpar

- Alegerea produselor
Cand ati gasit produsul pe care doriti sa-l achizitionati, pentru a-l include in cosul de cumparaturi apasati pe butonul Cumpara produs

Acesta va directioneaza catre pagina cosului dumneavoastra de cumparaturi in care aveti produsele comandate. Puteti oricand accesa si alte categorii, produsele comandate deja ramanand in cosul dumneavostra de cumparaturi.

- Utilizarea cosului de cumparaturi 
Daca doriti o alta cantitate in afara de cea implicita(1), introduceti cantitatea dorita si apasati pe butonul Modifica cos

Pentru anumite produse este disponibila si optiunea  Vreau mostra, prin care ne specificati ca doriti doar o mostra a produsului. Daca doriti eliminarea unui produs din cosul dumneavoastra de cumparaturi apasati pe X -ul din dreptul produsului respectiv.

- Finalizarea comenzii
Dupa ce v-ati hotarat asupra produselor pe care doriti sa le comandati apasati butonul Finalizeaza comanda care va directioneaza spre ultimul pas inaintea trimiterii comenzii.

Dupa introducerea datelor dumneavoastra apasati pe butonul Trimite comanda si dupa aceasta, comanda dumneavoastra a fost efectuata.

In scurt timp veti primi un e-mail cu proforma pentru produsele comandate si veti fi contactat de un reprezentant al firmei pentru confirmarea comenzii dumneavoastra.

- Transport
Cheltuielile pentru transport sunt suportate de client, fiind in functie de cantitate, produs si termenul de livrare.